Vue aérienne de l’île de Noirmoutier
Marais salant de Noirmoutier

Noirmoutier in Vendée, het rustige eiland van de Franse Atlantische Kust

Het weer van vandaag
partiellement nuageux
23°
Luchtvochtigheid : 91 %
Wind : 22 km/h

Het eiland Noirmoutier biedt unieke landschappen met zijn havens, zijn witte huizen met blauwe luiken en in de winter de bloei van de mimosa. Boek uw camping in de Vendée en ga naar Noirmoutier op het eiland.

Een dag in Noirmoutier, het is....

Fietsen rond het eiland, watersporten, Chaise Wood bezoeken en de geuren van dennenbomen, bruisen op het damesstrand, genieten van Aquarium Sealand en plezier in Aquaparc Océanile.

Hoe kom je naar het eiland Noirmoutier?

Via de brug of de beroemde Passage du Gois, een 4 km lange onderwaterweg die uniek is in de wereld, alleen bij laag tij onthuld. Houd de tijdsschema's van dichtbij in de gaten om te voorkomen dat uw voeten nat worden....

Le légendaire Passage du Gois
Plage de Noirmoutier

Noirmoutier, natuur-eiland.

Een bevoorrechte plek voor natuurliefhebbers die zich graag willen wijden aan vogels kijken, is dit eiland een uitzonderlijke omgeving voor vogels. Ontdek het "Reservaat van Müllembourg" en het "Polder de Sébastopol" in Barbatre - een beschermd en geclassificeerd regionaal natuurreservaat.

De zoutpannen van Noirmoutier

Om de hele zomer lang en aan het begin van de herfst te bezoeken, dompelen de zoutmoerassen u in het werk van de saunier en de zoutoogst. In een boot is de rondleiding nog folkloristischer.... Noirmoutier, de ideale tussenstop om te ontsnappen... een paar golven van de kust van de Vendée en de beroemde badplaatsen.

Profiteer van uw vakantie in de Vendée voor een tussenstop op het eiland Noirmoutier, of boek in een van onze campings vlakbij het eiland om alle facetten te ontdekken en volop te genieten van het zachte en rustige eiland de Vendée.

Wij bieden u 23 campings Alle campings bekijken
Dit vindt u ook leuk