Le Puy du Fou en Vendée
Cinescenie Puy du Fou - Vendée
Le secret de La Lance - Puy du Fou - Vendée

Het Parc du Puy du Fou in Vendée, een geweldige show voor het hele gezin

Het weer van vandaag
ciel dégagé
30°
Luchtvochtigheid : 44 %
Wind : 22 km/h

Het Parc du Puy du Fou, in 2012 uitgeroepen tot het beste park ter wereld, is een bestemming op zich. Bereid uw verblijf voor en vind een camping in de buurt van Le Puy du Fou dankzij Campings.online.

Waar is de Puy du Fou? Het is in de Haut Bocage Vendéen, 45 minuten van La Roche sur Yon dat het grote Parc du Puy du Fou u zal verwelkomen.

Precies op de gemeente Les Epesses, op slechts één uur van Nantes en Angers, ligt het Parc du Puy du Fou. Dit internationaal gerenommeerde recreatiepark, met zijn "historisch" thema, biedt bezoekers een veelheid aan grootse shows die de grootste momenten uit de geschiedenis van de Vendée belichten, van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. 

Mis de Cinécénie du Puy du Fou, de trekpleister van het park, niet te missen, neem plaats in de panoramische galerij met 13900 zitplaatsen en neem deel aan een van de grootste avondshows ter wereld. La Cinécénie is: 3600 vrijwilligers van Puyfolais, 2400 acteurs, 120 renners, 24 000 kostuums en grandioos vuurwerk.

Le Puy du Fou en Vendée - Les Vikings
Cité Médiévale du Puy du Fou - Vendée

Kom verschillende keren terug en ontdek de andere grote shows van het Parc Puy du Fou.

Boek voor een weekend of voor uw volgende vakantie uw accommodatie in de buurt van de puy du fou op een camping en profiteer van de vele voorstellingen, waaronder: "Le Signe du Triomphe", "Le Secret de La Lance" of "Les Orgues de Feu", zonder de laatste originele creatie "Le Grand Carillon"te vergeten. 

Met zijn Château, zijn vier dorpjes, shows in het bos of shows voor kinderen, de vele dieren, heet Le Parc du Puy du Fou u welkom met familie of vrienden, voor een ogenblik of een hele dag, om u te vermaken, om u op te voeden en te imponeren.

Uw camping in de buurt van Le Puy du Fou, te huur of op een standplaats, in een camper of met uw caravan, bevindt zich op Campings.online. Kies uw camping op onze kaart hieronder of profiteer van onze geweldige aanbiedingen op onze pagina Speciale Aanbiedingen

Voor meer informatie over het Parc du Puy du Fou: www.puydufou.com/fr .

 

Wij bieden u 7 campings Alle campings bekijken
Dit vindt u ook leuk

Campilô

aan Aubigny-Les Clouzeaux (85430)