Wie zijn wij?

Campings.Online is de nieuwe online boekingssite voor kampeervakanties.

Boek uw volgende vakantie gemakkelijk met familie of vrienden!

Deze nieuwe site is niet alleen zeer snel, intuïtief, gebruiksvriendelijk en perfect beveiligd, maar biedt ook de mogelijkheid om buitenhotelaccommodaties in heel Frankrijk te ontdekken.

Selecteer uw favoriete campings in een winkelmandje, vergelijk prijzen, profiteer van exclusieve speciale aanbiedingen en boek uw verblijf direct vanaf uw tablet, smartphone of computer!

Op zoek naar nieuwe avonturen?

Met slechts enkele muisklikken kunt u uw vakantieprogramma voor uw aankomst op de camping voorbereiden!

Ons verschil?

Deze website is het resultaat van een coöperatieve en participatieve aanpak en is bedacht en ontworpen door de campingmanagers zelf om het aantal bemiddelaars te verminderen en directe contacten met de campingmanagers en -teams te bevorderen. Door te boeken op www.campings.online, stelt u hen in staat om het welzijn van hun klanten voortdurend te verbeteren door hun infrastructuren te moderniseren.

Onze partners

Het project Campings.online is gerealiseerd:

Met financiële steun van de Nieuwe Aquitanië-regio. Met de steun van de Unie Regionaal Parlement voor de Poitou-Charentes
Voor meer informatie :
www.nouvelle-aquitaine.fr
Voor meer informatie :
www.scop-poitoucharentes.coop
Région Nouvelle-Aquitaine

 

Les SCOP Poitou-Charentes

 

Eindelijk klaar om uw zomervakantie te boeken?


Ga naar www.campings.online, vind meer dan honderd campings in de buurt van uw wensen, selecteer en boek zonder zorgen uw vakantie in een van de beste openluchthotelvestigingen in Frankrijk !

Coöperatief van u, S C I C Campings.Online.