Campings in Vendée

image 1 / 5
Fermer
5 photos
Établissements à proximité
58 campings
Voir les campings

Wat is er beter dan kamperen in de Vendée om te genieten van een zonnig uitje? Van authentiek tot ongewoon, in de Vendée bevindt zich uw favoriete camping!

Een familiebestemming bij uitstek, de camping in de Vendée heeft alles wat u nodig heeft om uw verblijf tot een bevoorrecht moment te maken waar het aangenaam samenkomen is.

Lage huizen met blauwe luiken, fijne zandstranden, dennenbomen, weelderige natuur en grote open ruimtes.... U bent aangekomen in de VendéeLes Plages vendéennes zijn perfect voor uitstapjes tussen kinderen, ouders en grootouders. Gemakkelijke verlichting voor fietsliefhebbers, rustige en niet erg ruige zee waardoor kinderen veilig kunnen peddelen en volwassenen kunnen ontspannen of plezier hebben! Paddle, surfen, zeilen en andere watersporten zijn beschikbaar.

De badplaatsen van La Tranche sur Mer, Noirmoutier en Talmont Saint Hilaire, gecommitteerd aan de "Famille plus" -aanpak, zorgen voor een bevoorrechte ontvangst zodat uw familievakantie een succes wordt. Kies tussen de 300 toeristische, recreatieve en culturele sites om uw verblijf te animeren. Vanaf het aquatisch park l' Océanile de l' île de Noirmoutier tot aan de Zoo des Sables d' Olonne neemt u de hoogte in op de trellisbaan "Le Grand défi" in Saint Julien des moors.

De camping in de Vendée is niet te verlaten; Lodges en Mobil-homes, verhuur voor maximaal 10 personen, kinderclubs, zwembaden, sensationele waterpartijen en glijbanen, speeltuinen van de nieuwste generatie.... De kinderen zullen in het paradijs zijn.

Na de beroemde badplaatsen kiest u uw camping in Vendée in de wilde en natuurvariant....

Vanaf Notre Dame de Monts vertrekt u naar Ile d' Yeu, een onbedorven en behouden eiland met een rotsachtige en steile kustlijn die plaats maakt voor kleine geïsoleerde baaien. Verbazingwekkende panorama's zijn te ontdekken via het wandelpad rondom het eiland. Langs de kust, een fijnproever tussenstop in de haven van Saint Gilles Croix de Vie, huis van de sardine, stop bij de 5 pineaux van Saint Hilaire de Riez of Golf in Saint Jean de Monts.

Vergeet niet! De essentiële vierjaarlijkse gebeurtenis "The Vendée Globe" uit de haven van Chaume.

Op het platteland, in de Vendée-Vallée, ontdekt u geschiedenis en erfgoed. Monumenten, Grand Parc du Puy du Fou, kastelen en abdijen liggen op minder dan 2 uur van de kust. Om de dag uit te breiden, stop bij het Festival de Poupet voor een groene muzikale ervaring. Uw camping in de Vendée aan zee, in het hart van de natuur of in de stad, waar u zich ook bevindt in de Vendée, het strand en de geschiedenis zijn altijd vlakbij! 

Een ongerept land, geniet van uw kampeervakantie in de Vendée en ontdek de natuurlijke rijkdommen die alleen de meest nieuwsgierige zullen kunnen zien...

Ontdek de natuur anders in de natuurgebieden van het departement. La Baie de l' Aiguillon zeldzaam en opmerkelijk, de Pointe du Payré, bevolkt met groene eiken gevormd door de wind.... Neem de Gois passage, een overstroombare route uniek in de wereld, historisch en natuurlijk erfgoed om vogels te observeren vliegen over de moerassen. Zeil langs het Marais Poitevin, bewonder de andere kant van de Vendée.

Te voet, met de fiets of wandelen, meer dan 1000 km aan wandelpaden en fietspaden om te genieten van uw verblijf op de camping. Ben je verleid? De grote verscheidenheid aan campings in de Vendée stelt u in staat om aan al uw wensen te voldoen: plezier, ontspanning, cooconing, natuur of avontuur. Er is zeker een camping die bij u past op Campings. online

58 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward

À chacun ses envies, inspirez-vous !

arrow_back
arrow_forward