Uw camping aan de Atlantische kust in het zuidwesten van Frankrijk

image 1 / 9
Fermer
9 photos
Het weer van vandaag
19°
bewolkt
Luchtvochtigheid : 68 % · Wind : 19 km/h
Établissements à proximité
84 campings
Voir les campings

Boek uw camping in de Médoc, aan de oceaan- of wijngaardzijde langs de Estuaire de la Gironde.

Geniet van kilometerslange stranden aan de Medoc kust, van Soulac tot Lacanau, het paradijs voor surfers. De medoc kan ook worden ontdekt door te fietsen of wandelen, in de wijngaarden bijvoorbeeld, de mogelijkheid om wijntoerisme te beoefenen en meer te leren over de grote vintages van deze wijnstreek. Ga dan een cruise maken en ontdek alle schatten van de monding van de Gironde.

Trakteer uzelf op een culturele en gastronomische wandeling door Bordeaux en omgeving naar het rustige Val de Garonne.

Verbaas je zintuigen door de "Cité Mondiale du Vin" te ontdekken en geniet van een uitzonderlijk 360° panorama op de stad Bordeaux. Organiseer uw bezoek volgens uw wensen en ontdek de vele facetten van de stad Bordeaux.

Ontdek de regio Bordeaux tussen wijnroutes en UNESCO Werelderfgoedgebieden. Verder naar het zuiden, laat u zich door de rivier leiden en geniet van de rust van de Val de Garonne en de vele gezellige en pittoreske dorpjes.

Terug naar de oceaan: uw camping aan de Bassin d' Arcachon of vlakbij het Parc des Landes de Gascogne.

Het "Parc Naturel Régional des Landes de Gascogne" is ongetwijfeld de natuurlijke pauze tijdens uw campingvakantie in het zuidwesten, in de Gironde of in de Landes.

Een ander bewaard gebleven natuurlijke omgeving, die van de Bassin d' Arcachon: de oesters van het bekken en de Dune du Pilat met een uitzonderlijk panorama zijn de twee schatten.

Onze selectie van campings in het zuidwestelijke deel van de Atlantische Oceaan eindigt prachtig met de Landes en het Baskenland.

U bent surfen en thalasso, of liever golf en fijne gastronomie? U hoeft niet te kiezen, uw camping in de Landes of Baskenland te selecteren en uw wensen te laten varen.

Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar authenticiteit, kunt u naar de Pyrénées Atlantiques gaan om het erfgoed, de tradities en de gastronomie van Béarn en het Baskenland te ontdekken.

Van de Médoc tot het Baskenland, door Arcachon of Bordeaux en omgeving, in vakantiedorpen, familiale campings, badplaatsen, campings aan zee of in het hart van het bos, onze selectie van campings "Zuidwest-Atlantische" zal voldoen aan al uw vakantie wensen.

Copyright & auteursrechten op de op deze pagina gebruikte afbeeldingen: Laurent Reiz / CRTA, Alban GILBERT / CRTA, JJ Brochard / CRTA, Bordeaux River suite - Bordeaux- Françoise Wattel, Alain Vacheron / OT Biscarrosse, Olivier Robinet 2011, CDT64 / P. Gaillard, CDT64.

84 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward

À chacun ses envies, inspirez-vous !