Côtes Bretonnes
Côte de granite rose à Ploumanach - Bretagne
Saint-Malo - Bretagne
Carnac - Bretagne
Parc du château de la Bretonnière - Bretagne

De geneugten van een campingvakantie in Bretagne

Het weer van vandaag
ciel dégagé
Luchtvochtigheid : 77 %
Wind : 19 km/h
mijn camping vinden
Het veld « Leeftijd van de kinderen » is verplicht. Vul dit veld in om uw zoekopdracht af te maken.
mijn camping vinden
Wanneer?

Als u van kamperen houdt, kiest u Bretagne waar u legendarische landschappen en een bewaard gebleven kustlijn kunt ontdekken. In een stacaravan, een tent of een chalet, geniet van deze natuur in haar ruwe staat en geniet van uw verblijf in Bretagne.

Leg voor anker in een omgeving die gunstig is voor uw ontwikkeling tijdens uw kampeervakantie in Bretagne.

Bretagne, ook wel Breizh genoemd in het Bretons, is een droombestemming wanneer u weg wilt van de vervuilde lucht van grote steden, of verandering van landschap na een drukke week.

Zonder uzelf te verwoesten, profiteert u van uw verblijf in Bretagne om de banden aan te halen of nieuwe vrienden te maken door te boeken op een camping met zwembad.

Of u nu op een camping in Saint-Malo, in Finistère of op een camping in Morbihan verblijft, u zult zich dicht bij de natuur voelen. Campings met zwembad of aan zee kunnen u verwelkomen en zullen u een onvergetelijke vakantie in Bretagne bezorgen.

Plan veel activiteiten en ontdekkingen tijdens uw verblijf in Bretagne

Er zijn vele natuurlijke bezienswaardigheden te bezoeken in Bretagne. Als u wilt toerisme in Bretagne te doen, glimlach omdat u in staat zal zijn om prachtige plaatsen te verkennen. Kamperen in Bretagne is ongetwijfeld de beste manier om deze ontdekkingen te doen in een vriendelijke sfeer. Een vakantie doorbrengen in Bretagne is de perfecte gelegenheid om de roze granieten kust gelegen in de buurt van een camping in Côte d'Armor te bezoeken.

Bretagne is ook een paradijs voor liefhebbers van watersport of sensatie. Dus als u op een camping in Brest verblijft, maak dan van de gelegenheid gebruik om te surfen, op te staan peddelen of zelfs kajakken of zandzeilen te beoefenen.

Voor de minder avontuurlijke, zal de fijne zandstranden van Bretagne bieden u landschappen van vele facetten!

In Bretagne is het klimaat gunstig voor wandelingen en trektochten, waarbij u onder andere de GR® 39 route kunt nemen, die van de Mont Saint-Michel naar Guérande slingert.

Voor kampeerders kamperen in Morbihan, het toerisme in Bretagne biedt de mogelijkheid om Belle-Île-en-Mer en de fijne zandstranden te bezoeken. Vanaf een camping in de buurt van Saint-Malo of een camping in de buurt van de Côtes d'Armor, kunt u de hoge muren zien die de stad omringen.

Kortom, u heeft het begrepen, tussen land en zee, Bretagne is de bestemming niet te missen op Campings.online!
 

Les incontournables
Mont Saint MIchel - MAnche - Normandie
Mont Saint MIchel - Manche - Normandie
Mont Saint MIchel - Manche - Normandie