Provence, Alpes, Côte d'Azur, de PACA-regio biedt u al haar landschappen

image 1 / 7
Fermer
7 photos
Het weer van vandaag
15°
onbewolkt
Luchtvochtigheid : 81 % · Wind : 6 km/h
Établissements à proximité
1 campings
Voir les campings

Van Aix tot Avignon, de Provence ligt op u te wachten. Kamperen in de Provence.

Kleuren vol ogen met de velden van lavendel, de heuvels, de olijfbomen, de geuren van tijm, de zon, het geluid van krekels, een paar kilometer van de zee, het is de Provence. De Gorges du Verdon en de Nesque, het Camargue park in het hart van de natuur, jeu de boules, pastis, het is ook de Provence. Deze regio in Zuid-Frankrijk biedt u zijn kelken, van Marseille tot Cassis, zijn Cap Canaille, zijn Mont Ventoux, Grasse en zijn parfums, Aix en zijn kalveren niet te vergeten de brug van Avignon en de brug van Gard. Kamperen in de Provence is alleen maar geluk! Vervolgens richting Nice, Cannes en de Franse Rivièra.

Kamperen in de Middellandse Zee is het strand en de zon gegarandeerd. Aan u, Saint-Tropez, Nice en Cannes!

Van Toulon tot Monaco, de Côte d'Azur zal u verwelkomen voor echte momenten van ontspanning. De zon en de turquoise blauwe zee, het warme zand, de palmbomen bieden u een droomvakantie. U kunt ervoor kiezen om bij het zwembad van de camping te blijven of naar het strand te gaan. U kunt wandelen langs de promenade des Anglais in Nice, of de Croisette in Cannes, doe uw markt in Saint-Raphaël, test de staande peddel in Saint-Jean-Cap Ferrat, drink wijn in Fréjus of bewonder het mooie dorp Saint-Paul de Vence. Aan de Côte d'Azur zal de hele familie een geweldige vakantie hebben. 

Kamperen in de Alpes Maritimes: Tussen bergen en dalen, parken en meren. De wijde open vlaktes. Mis de Vallei van Wonders niet als u van wandelen houdt.

U zult ontmoeten gemzen, marmotten, steenbokken en misschien zelfs de steenarend. In het Mercantour National Park worden digitale gentianen, ancolia's, clematis en oranje lelies beschermd. Het Parc Naturel du Verdon, de Préalpes d'Azur en de Alpes de Haute de Provence zijn enkele van de mooiste regio's om te kiezen voor uw kampeervakantie. Reserveer uw kampeerplaats in de buurt van Barcelonnette, een klein stadje met karakter aan de voet van de winter resorts op een hoogte van 1.135 m, en geniet van een originele vakantie in de Ubaye vallei, een bevoorrechte bestemming voor outdoor-activiteiten en natuurliefhebbers.

Provence-Alpes-Côte d'Azur, drie manieren om uw kampeervakantie te zien.

 

 

1 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward