Uw camping in Normandië en La Manche

image 1 / 4
Fermer
4 photos
Het weer van vandaag
12°
licht bewolkt
Luchtvochtigheid : 94 % · Wind : 4 km/h
Établissements à proximité
2 campings
Voir les campings

Een camping in het Kanaal aan zee: Barneville-Carteret, La Hague, Cherbourg en Cotentin, Agon-Coutainville, de torens van UNESCO Vauban en de aanlandingsstranden, ervaar de diversiteit van Normandië op zijn best.

Waarom kiezen voor een stacaravan in het Kanaal?

Een camping in Normandië is een gelegenheid om deze prachtige regio te ontdekken vanuit elke hoek. Ontdek de paden, bezoek de architectonische wonderen en terug te keren naar uw stacaravan wanneer u de behoefte voelt. Beter! Kies een camping in het Kanaal met een zwembad en combineer uw ontdekking met de rijkdom van Normandië, pure momenten van ontspanning, na uw uitstapjes, of geprogrammeerde activiteiten zoals aquagym of andere.

Camping in Normandië: Villedieu-les-Poêles heet u welkom in het hart van de baai Mont-Saint-Michel. Gastronomie, cultuur, de hoofdstad van koper betovert je en maakt je leven een ongebruikelijke en andere Normandië. Een ideaal familieverblijf!

Hoe zit het met het boeken van een kampeerplaats in de buurt van Mont-Saint-Michel?

Geniet in alle vrijheid van de culturele rijkdom van de baai. Duw helemaal naar Granville en wandel door "Northern Monaco"! Kamperen in het Kanaal is ideaal als u kinderen heeft. Activiteiten, clubs, speeltuin, zwembad en waterspelen, kies uw resort volgens uw smaak en wensen, kamperen doet de rest! Uw familie zal blij zijn. U verlaat Basse-Normandie, uw hoofd vol onvergetelijke herinneringen!

De perfecte manier om de streek te ontdekken? Een camping in Normandië! Le Mont-Saint-Michel, Barfleur, Hauteville-sur-Mer, Den Haag: reputatie, kwaliteit, Basse-Normandie is toegewijd aan haar campings om u het beste van uw verblijf. Kom en zie voor jezelf.

U droomt van kamperen aan de Normandische kust?

U wilt de mooiste plekjes van de regio ontdekken en genieten van een gemakkelijk te bewonen en comfortabele accommodatie? Kamperen is ideaal! Het gaat natuurlijk niet meer alleen om het opzetten van uw tent, ook al is dat nog mogelijk. Kom kamperen op een Normandische camping en ontdek stacaravans, bungalows, tentplaatsen, geïnstalleerd in de buurt van de mooiste plekjes in de regio. Sommigen hebben zelfs directe toegang tot het strand, anderen bieden de kwaliteit van een 5-sterrenreservering. Iedereen maakt je leven makkelijker! Restaurants, kruidenier, zwembad, speeltuin, activiteiten, alles is gepland om uw verblijf onvergetelijk te maken!

2 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward

À chacun ses envies, inspirez-vous !