Kamperen in de Dordogne, een heel programma

image 1 / 4
Fermer
4 photos
Het weer van vandaag
12°
bewolkt
Luchtvochtigheid : 90 % · Wind : 5 km/h
Établissements à proximité
2 campings
Voir les campings

Kamperen in de Dordogne: een bestemming voor meerdere toeristen, vakantie op maat. Witte Périgord, Groene Périgord, Paarse Périgord, Zwarte Périgord, er is iets voor elke kleur en smaak. Of u nu van water, bos of stenen houdt, de Dordogne zal u betoveren.

Liefhebbers van oude stenen, zult u in de voetsporen van prinsen en prinsessen van weleer.  Kastelen en prachtige woningen wachten met open armen op u.  Castelnaud, dat in zijn vesting een museum van de oorlog in de Middeleeuwen herbergt, met meer dan 250 bewaard gebleven wapens en harnassen, Bourdeilles, geplant op een wal die de Drôme of Monbazillac en zijn atypische architectuur overstijgt. Door te kiezen voor kamperen in de Dordogne kunt u genieten van de mooiste dorpjes van Frankrijk.  Tijdens uw vakantie in de Périgord stopt u in de meest uiteenlopende dorpen. Rocamadour en zijn kerk, Bergerac, tussen wijngaarden en rivieren... 

Als kamperen rijmt met de natuur, kamperen bij een meer, een rivier, aan de oever van de Dordogne of naast een bos, is de regio vol van hen.

De camping in de Périgord is aangepast aan deze streek vol groen. Prachtige bossen en tuinen, eeuwenoude bomen, de landschappen van de Dordogne vallei zullen u betoveren.  Geniet van deze pauze, zet uw tent op, huur uw stacaravan, reizen met uw caravan of camper, zult u goed.
U wordt verleid door de natuurgebieden: de afgrond van Padirac zal u opwinden, die van Proumeyssac zal u imponeren. U houdt van duiken in het hart van de grotten, die van Rocamadour zal u verrassen, die van Lascaux zal u meenemen op de sporen van onze voorouders.

Fijnproevers, bon vivants, gastronomieliefhebbers, kamperen in de Dordogne is voor u.

Op het menu: Périgordtruffels, porcini paddestoelen en murenen, eenden confit, foie gras, Sarladaise aardappelen, kaas en wijn (Monbazillac, Bergerac of Percharmant...), walnoten, aardbeien, iets om uw smaakpapillen in te verwennen. Alle geluk!
U wordt begeleid door de geuren van de markten en uw camping in de Dordogne is het paleis van de smaak.
En als u vis wilt eten, kunt u zelfs in een vijver vissen.
De Dordogne is toeristisch, aquatisch, gastronomisch, historisch en ongewoon. In de Dordogne moet er een camping voor u zijn.

Welkom op Campings.Online en kies.

2 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward