Corsica: een authentieke campingbestemming!

image 1 / 4
Fermer
4 photos
Het weer van vandaag
16°
onbewolkt
Luchtvochtigheid : 71 % · Wind : 9 km/h
Établissements à proximité
1 campings
Voir les campings

Een bijzondere bestemming

Van Cap Corse tot Bouches de Bonifacio, het eiland biedt een karakteristiek, authentiek en bewaard gebleven. Landschappen om te bewonderen volledig dankzij de camping op Corsica. Een ideale accommodatie oplossing om ten volle te genieten van uw vakantie op Corsica!

Of u nu van plan bent om de 170 km van de Gr20 te rijden of een motor tour van Corsica te maken, de wandelingen zijn altijd subliem. Aride hellingen, dennenbos, weiden, rotsachtige baaien, hooggelegen dorpen, levendige havens, fijne zandstranden en azuurblauwe golf vormen deze magische bestemming. Van Ajaccio tot Bastia, de twee prefecturen, die door de kusthavens of het binnenland dorpen, de architectonische en historische erfgoed van het eiland van schoonheid is ook de moeite waard kruisende Corsica. Met Camping Corse kunt u volop genieten van uw familievakantie of uw reis met vrienden.

Een reis naar Corsica is in voorbereiding! U hebt de keuze tussen een boottocht op Corsica, wandelingen, bezoeken en culturele ontdekkingen: alles om niets te missen van deze uitzonderlijke bestemming.
Met enkele muisklikken kunt u ook uw Corsica Ferries tickets boeken, de must vinden, een camping in Ajaccio boeken of een camping in Porto Vecchio.

Kwaliteitsbedrijven, altijd goed gelegen en van alle gemakken voorzien. Stacaravans of kampeerplaatsen, u kamperen zoals u wilt. Uw roadtrip of uw verblijf op Corsica is zo voorbereid: u hoeft alleen maar uw koffers in te pakken om volop te kunnen genieten van een mooi, gastvrij en royaal land.

Een authentieke levenskunst

Corsica, een royaal eiland, biedt een uitzonderlijke gezelligheid en gastronomie.
Corsicaanse culinaire specialiteiten, Corsicaanse charcuterie en Corsicaanse kaas in het bijzonder, zijn de moeite waard de overtocht alleen. Van Cap Corse tot Noord- en Zuid-Corsica, lokale producten zijn net als het eiland: ze hebben karakter!

Zowel in Bastia als in Ajaccio of Bonifacio zijn de Corsicanen trots op hun wortels en cultiveren ze hun tradities en een typische mediterrane manier van leven. Gelukkig om hun eiland te presenteren, zullen ze je altijd verwelkomen. Tijdens uw verblijf op Corsica zult u zeker mensen ontmoeten: aarzel niet om hen te vragen over tradities, geschiedenis en lokale mythen.

Corsica heeft veel te bieden aan reizigers die graag verder willen gaan dan de gebaande paden. Op camping Corse vindt u altijd een goede ziel om u de goede adressen aan te geven om u te bevoorraden, uit te gaan of in de stad te dineren. Geniet ervan, mond-tot-mondreclame blijft de beste toeristische gids ter wereld!

Camping Corse is meer dan een eenvoudige reis en laat u kennismaken met een authentieke levenskunst.
Een vorm van verbondenheid met de natuur en een autonomie die u toelaat om uw verblijf op Corsica ten volle te waarderen.

Een plek die echt een omweg verdient!
 

1 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward