Kamperen in de Auvergne-Rhône-Alpes: tussen Valence en het Parc des Écrins

image 1 / 5
Fermer
5 photos
Het weer van vandaag
11°
onbewolkt
Luchtvochtigheid : 94 % · Wind : 4 km/h
Établissements à proximité
6 campings
Voir les campings

Kiezen voor kamperen in de Auvergne betekent kiezen voor afwisseling, vulkanen, kastelen, meren, steden en dorpen. Kiezen voor Camping in de Auvergne is dit alles en nog veel meer.

De Puy de Dôme, het Château de Murol, het meer van Chambon, het dorp Le Puy en Vellay, de stad Clermont Ferrand. De keuze is eindeloos. U zult nooit spijt hebben van uw kampeervakantie in de Auvergne-Rhône-Alpes. Uw kinderen zullen u bedanken voor het organiseren van deze gezinsreis. Tussen Vulcania, de ezels rijdt, de aquatische activiteiten van Lake Chambon, dit vulkanische meer dat ook perfect is om te vissen en luiheid, zullen ze herinneren, net als u, dit jaar van camping in Auvergne-Rhône-Alpes en zal waarschijnlijk willen elk jaar terug te keren.

Lyon, meer Annecy, de Gorges Diosaz, kamperen in Rhône-Alpes, wat denkt u?

Terug naar u toe, wijde open ruimtes. Les Écrins, Mont-Blanc, Vercors, Savoie, Nationaal Park Vanoise, u bent op de top van de natuur. De middeleeuwse stad Pérouges, het kasteel van Virieu, de basiliek van Fourvière en haar museum, in Lyon. Maak een wandeling door de geschiedenis.
Tijdens uw kampeervakantie in Rhône-Alpes leidt uw trap u zeker naar de oorspronkelijke tuin van de "Facteur Cheval", deze zeer verrassende plek die jong en oud zal vermaken.

Maar kamperen in de Auvergne Rhône-Alpes, het is ook...

Parapenten, thermale kuren in Aix-les-Bains, Evian, Thonon, gastronomie in de Valence, kaas, graafschap, reblochon, Cantal, Salers, de vaten van Chartreuse, klimmen, fietsen dankzij de 815 kilometer aan fietspaden in Viarhona, mountainbiken, wandelen in Puy de Dôme, het vogelpark en het grote dierenpark. Kamperen in de Auvergne-Rhône-Alpes is alles wat je liefde.

 

 

6 établissements à proximité

arrow_back
arrow_forward