Vue Aérienne Pont Île de Ré
Vue aérienne de la Citadelle de St Martin de Ré

Uw camping op het Île de Ré of hoe u kunt genieten van de "art de vivre rétais"

Het weer van vandaag
couvert
10°
Luchtvochtigheid : 76 %
Wind : 17 km/h

Hebt u ooit al eerder op een eiland gekampeerd? Boek voor uw volgende vakantie of voor de duur van een weekend een camping op het Ile de Ré in Charente-Maritime. Ontdek "Ré La Blanche", een authentiek eiland met een onvergelijkbaar natuurlijk erfgoed.

Bezoek Île de Ré, het op drie na grootste Franse eiland van Frankrijk na Corsica, Île d' Oléron en Belle-Île-en-Mer. 

De beste manier om Île de Ré te bezoeken is zonder twijfel op de fiets, met maar liefst 110 km fietspaden rondom en binnen het eiland. Van Phare des Baleines, tot Saint Clément Les Baleines in het noorden van het eiland, tot Rivedoux-Plage in het zuiden, aan de voet van de Île de Ré-brug, ontdek alle facetten en de rijkdom van dit eiland, de eerste in Frankrijk die werd geclassificeerd als "Pays d' art et d' histoire".

Ile de Ré biedt u ook een opmerkelijke natuurlijke omgeving om alle nautische activiteiten of uw favoriete vrijetijdsactiviteiten buiten te beoefenen: wandelen, paardrijden, catamaran, surfen, kitesurfen, kajakken, zeekajakken, windsurfen, jetskiën, body board, opstaan paddle... maak uw keuze... maak uw keuze! En als u meer van een whirlpool of thalasso liefhebber bent, maak u geen zorgen, Île de Ré is ook een bekende wellness- en fitnessbestemming.

Port de La Flotte en Ré
Vue aérienne Phare des Baleines - Île de Ré

Uw camping op de Île de Ré in Saint Clément des Baleines, Ars en Ré, Bois Plage, La Fleotte of Rivedoux Plage. Beleef een unieke campingervaring op het Île de Ré!

Wandel langs de typische steegjes van een van de tien dorpen van Île de Ré, met hun traditionele huizen met groene luiken en de oesterrozen die symbool staan voor de Atlantische kust van Vendée of Charente-Maritime. Elk dorp heeft zijn eigen markt, een kans om de smaken van het eiland te waarderen: oesters, zoutbloemen en aardappelen zijn de drie specialiteiten van het Ile de Ré, maar de Charente wijnen*, pineaux* en cognac* van het eiland worden steeds populairder.

U vertrekt niet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Saint Martin de Ré, een site die in 2008 door Unesco als werelderfgoed werd geklasseerd, met zijn Vauban citadel en stervormige wallen, zijn militaire stad die een gevangenis is geworden en natuurlijk de haven van Saint Martin.

De campings Île de Ré heten u het hele jaar door welkom voor uw vakantie in Charente-Maritime. Bezoek het Ile de Ré per camper, boek uw stacaravan of staanplaats op Campings.online.

Een kleine tip van Campings. online: als u het eiland bezoekt voor de dag, laat uw auto achter in de tolhal voor de brug, en vertrek voor de dag met de fiets.

Ontdek ook onze speciale aanbiedingen.

Wij bieden u 55 campings Alle campings bekijken
Dit vindt u ook leuk