Uw camping in de Elzas: tussen ontdekking en ontspanning

image 1 / 5
Fermer
5 photos
Het weer van vandaag
13°
lichte regen
Luchtvochtigheid : 94 % · Wind : 4 km/h

De lijst met bezienswaardigheden in de Elzas is zo lang dat u keuzes moet maken op basis van de duur van uw verblijf.

U droomt van authenticiteit en ontsnappen? Wat is er beter dan een weekend, of zelfs een vakantie, op een camping in de Elzas, of in de Vogezen, met familie of vrienden!
Van de Ballon d'Alsace tot aan de Duitse grens, het bergbos, de wijngaardpistes en de vlakten vormen een prachtig landschap dat de geschiedenis en het werk van de mens hebben vergroot. Als u de regio voor de eerste keer bezoekt, mag u onder geen enkel voorwendsel het prachtige kasteel van Haut-Koenigsbourg, de Petite France in Straatsburg en de Colmar kanalen missen! Deze essentiële toeristische attracties in de Elzas verdienen het om te komen. De Elzas is trots op zijn identiteit en geschiedenis en beschikt over een uitzonderlijk architecturaal erfgoed op het platteland of in de stad. De routes tussen twee etappes zijn altijd een echte betovering!

De Elzas is ook gezellig, een goede wijn en een erkende gastronomie. Uw camping in de Elzas zal u begeleiden om meer te leren over deze unieke manier van leven. 

Waar u ook huurt in de Elzas u zult geen moeite hebben om een goede tafel te vinden om te genieten van een goede baeckeoffe of een zuurkool huis! Om een onvergetelijke avond door te brengen raden wij u aan een tafel te boeken in een Binchstub in Straatsburg: sfeer gegarandeerd tussen Flamenkuch (flambétaart) en zelfgemaakt bier! De Elzassers zijn aan hun tradities gehecht en houden hen het hele jaar door in leven tijdens talrijke festivals.
Ongeacht de periode van uw verblijf in de Elzas, te weten komen over de kalender van de festiviteiten. Van de Sint Jansvuren tot de kerstmarkten en wijn- en druivenoogstfeesten, u kunt hier onvergetelijke momenten beleven!

Een kwaliteitsverhuur in de Elzas vindt u zonder problemen! Kamperen in de Elzas is de ideale manier om uw vakantie tot een succes te maken! 

Kamperen in de buurt van Colmar of kamperen in de Vogezen, vindt u gemakkelijk kwaliteitsaccommodaties voor een weekend in de Elzas of meer. Als u uw vakantie in de zomer plant, raden wij u sterk aan om te kiezen voor een camping in de Elzas met zwembad. Het continentale klimaat van de regio biedt zeer warme dagen in juli en augustus! Tussen twee bezienswaardigheden in de Elzas zult u zich graag verfrissen.

Kamperen in de Elzas biedt u een bevoorrecht contact met de natuur, ideaal om te ontsnappen aan het dagelijks leven. Een praktische keuze zonder beperkingen, gekenmerkt door een vorm van "terugkeren naar de bron".

Een vakantie in de Elzas is kiezen voor authenticiteit en traditie. Een regio vol verrassingen en met onuitputtelijke mogelijkheden voor culturele, sportieve of recreatieve activiteiten. Kamperen in de Elzas: een idee om uw familie of vrienden bovenaan uw lijstje te zetten!