Amphitheatre aux requin - Aquarium La Rochelle
Batiment Aquarium La Rochelle by night
Amphithéâtre Requins Famille Aquarium La Rochelle

Bezoek het Aquarium van La Rochelle, de 6e meest populaire toeristische site van Frankrijk

Het weer van vandaag
couvert
20°
Luchtvochtigheid : 88 %
Wind : 13 km/h

Profitez de votre séjour en Nouvelle Aquitaine pour visiter le premier site touristique de Charente-Maritime. Une sortie incontournable en famille ou entre amis : visitez l’Aquarium de La Rochelle et préparez-vous pour un voyage au cœur des océans.

Hebt u uw camping in de buurt van La Rochelle gevonden? Het Aquarium de La Rochelle verwelkomt u 365 dagen per jaar, dus kom wanneer u maar wilt. 

Gelegen in het hart van de stad, tegenover de beroemde oude haven, het Aquarium van La Rochelle is uitgegroeid tot een belangrijke toeristische site in Frankrijk met ongeveer 800.000 bezoekers per jaar. Met 8.445 m2,12.000 dieren van meer dan 600 mariene soorten, verdeeld over 75 aquaria, is het een van de grootste privéaquariums in Europa.

Goed om te weten: Aquarium de La Rochelle is ook een eco-burger bedrijf, geëngageerd aan de planeet, en een site met de naam "Kwaliteitstoerisme", waar mensen met een handicap zullen worden verwelkomd door getraind personeel. 
En voor onze fietsvrienden maakt het Aquarium deel uit van de cursussen van La Vélodyssée.

Poissons Clown Aquarium La Rochelle
Méduses Aquarium La Rochelle

Het Aquarium van La Rochelle: een tocht naar het hart van de oceanen voor jong en oud.

Het succes van het Aquarium de La Rochelle is zeer zeker gekoppeld aan het ontwerp van de cursussen en de faciliteiten voor jongeren en gezinnen. Zodra je binnenrijdt, geeft een brullende lift je de indruk dat je 20.000 liga's onder de zee neerdaalt en je weer in de kindertijd stort.

Deel de magie en schatten van de verschillende werelden van het Aquarium: sensatie gegarandeerd voor het grote haaienaquarium, het amfitheater en zijn majestueuze zeeschildpadden, de magische lichtgalerij en de grote kas van het regenwoud. De winkel en het "Café de l' Aquarium" staan tot uw dienst om uw bezoek te verlengen met een panoramisch uitzicht over de stad La Rochelle.

Stap uit uw pot met Camping.online
Boek om 1.30 uur vanaf Bordeaux, Nantes of Poitiers uw camping op La Rochelle, Ile de Ré, Rochefort of Île d' Oléron, plan uw bezoek aan het Aquarium de La Rochelle en duik direct in vakantiemodus!

Het advies van Campings.online: neem de voetgangersbrug en steek de oude haven van La Rochelle over met de elektrische shuttle "Le Passeur" uit de mediabibliotheek om het stadscentrum te bereiken.

Wij bieden u 83 campings Alle campings bekijken
Dit vindt u ook leuk