Zoo van La Palmyre, een van de tien meest bezochte zoölogische parken in Frankrijk

image 1 / 2
Fermer
2 photos
Het weer van vandaag
16°
bewolkt
Luchtvochtigheid : 90 % · Wind : 34 km/h

De Zoo de La Palmyre bij Royan is een must-see attractie aan de Franse Atlantische kust, niet te missen als u bijvoorbeeld in Charente-Maritime of Gironde verblijft. Het is een van de tien meest bezochte zoölogische parken van Frankrijk.

Vind uw camping in de buurt van het Zoo de La Palmyre, Les Mathes, La Tremblade, Saint-Palais-sur-Mer of Royan, organiseer uw bezoek en geniet van het nabijgelegen strand van La Palmyre en de Presqu' île d' Arvert.

Wakker de wilde camper die slaapt tijdens een bezoek aan de dierentuin van La Palmyre, en ontdek de 115 soorten en 1600 dieren die leven in dit aangelegde park verspreid over 18 hectare. Een uitstapje dat de hele familie zal verrukken met veel shows, een winkel en een restaurant service.

De grote aapruimte met gorilla' s, de ijsbeerput, de zeeleeuwenshow, de roze flamingo's waterval bij de ingang van het park, of de tijgers van het beroemde Fort Boyard spel zijn enkele van de belangrijkste attracties die de dierentuin beroemd maken.

De dierentuin van La Palmyre staat ook voor het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten in Europa en over de hele wereld.

Als lid van de Europese en internationale verenigingen van dierentuinen en aquaria, stichtend lid van de Vereniging voor het behoud van soorten en dierenpopulaties, is de dierentuin van La Palmyre van nature betrokken bij verschillende onderzoeks- en beschermingsprogramma's voor bedreigde diersoorten.

De dierentuin speelt ook een fundamentele educatieve rol onder het schoolpubliek en de 700.000 jaarlijkse bezoekers van het park, die gelukkig niet op het punt van uitsterven staan. 

Het bestuur van Campings.online:
Boek uw accommodatie of camping in de buurt van de dierentuin van la palmyre in de regio Royan in het laag- of middenseizoen om te genieten van een bezoek aan het park, bij voorkeur's ochtends, waarnemend zoveel mogelijk dieren, en eindig de dag met een pauze op het strand van La Palmyre of een fietstocht in het nationale bos van La Coubre in de schaduw van de pijnbomen.

Bekijk onze geweldige aanbiedingen op onze speciale aanbiedingen pagina.