Uw camping bij Bordeaux, hoofdstad van Zuidwest-Frankrijk

image 1 / 2
Fermer
2 photos
Het weer van vandaag
29°
zeer lichte bewolking
Luchtvochtigheid : 53 % · Wind : 15 km/h

Boek uw camping in de buurt van Bordeaux en Gironde en ontdek de vele facetten van de metropool Zuidwest-Frankrijk en de wijnhoofdstad van de wereld.

De wereldhoofdstad van wijn en Aquitaine heeft zijn schoonheid in de afgelopen jaren herwonnen! Te voet, met de tram of fiets, ontdek de "Port de La Lune" en de schilderachtige wijken van de stad.

Neem de tijd om te wandelen door de vele voetgangersstraten van het stadscentrum of langs de oevers van de Gironde.

Dankzij vernieuwde kades, een gloednieuwe tramlijn en een voetgangerscentrum kon de stad in juni 2007 ingeschreven worden op de werelderfgoedlijst van UNESCO als uitzonderlijk stedelijk ensemble.

Meer dan 347 historische monumenten, een beschermd gebied van 150 hectare, 3 kerken die in het kader van de wegen van Santiago de Compostela al als Werelderfgoed zijn geclassificeerd.

Tegenover de Place de la Bourse, tussen de Quai de la Douane en de Quai Louis XVIII, is de waterspiegel van Bordeaux de meest gefotografeerde site in de stad geworden. Alternatieve effecten van spiegels en mist, dit spectaculaire werk nodigt u uit om te dromen en wandelen!  Perfect bij warm weer, het wordt een echte speeltuin voor kinderen en volwassenen!