De duin van Pilat in Gironde: een van de meest bezochte natuurgebieden in Frankrijk

image 1 / 3
Fermer
3 photos
Het weer van vandaag
27°
licht bewolkt
Luchtvochtigheid : 79 % · Wind : 14 km/h

De Dune du Pilat is vandaag de dag net zo bekend als de baai van Mont Saint Michel, het is een must-seeing tijdens uw vakantie in New Aquitaine.

Waar bevindt zich de Duin van Pila? In Gironde natuurlijk, bij de ingang van de Bassin d' Arcachon. Vanuit de lucht gezien, tussen het blauw van de oceaan en het Parc Naturel des Landes de Gascogne, kunt u het alleen zien. Vind uw camping in de buurt van de Dune du Pilat op Campings. online. online. 

Met zijn 110 meter hoogte is de Dune du Pilat de hoogste duin van Europa! Dat is wat je wilt als je terug van vakantie komt. U ontdekt er de Silver Coast en de prachtige stranden, ook bekend om zijn vele surfplekken, om de oesters van de Bassin d'Arcachon te proeven of om een fietstochtje te maken in de schaduw van de zeedennen.
Het is op iets dicht bij het panorama en de visie die aan uw verbluffende blik zal worden aangeboden wanneer u eindelijk de top van de "Grote Duin van Pilat" bereikt, te voet natuurlijk, tenzij u over het vliegt voor de tijd van een doop in paragliding.

Om ten volle te profiteren van dit uitzonderlijke natuurlandschap, dat sinds 1978 is geclassificeerd als Grand Site National, vindt u uw camping in de buurt van de Dune du Pilat op onze kaart of via onze lijst van campings.

Kies de camping die aan uw verwachtingen voldoet, van Hourtin tot Carcans, Mimizan, Lacanau, Le Teich of Arcachon, voor een weekendje weg of een verblijf in een stacaravan, kampeerplaats of camper, en laten we vertrekken! Richt de Dune du Pyla
Denk praktisch en ecologisch, ga naar de Dune du Pilat dankzij het openbaar vervoer van Arcachon en het departement Landes, van Arcachon, Le Port du Teich, Parentis of Biscarosse, langs het strand van La Salie.

Het advies van Campings.online voor een geslaagde vakantie in de buurt van de Dune du Pilat: boek uw camping in het laag- of middenseizoen, vergeet niet dat de Dune du Pilat een van de meest bezochte natuurgebieden in Frankrijk is.

Bekijk onze geweldige aanbiedingen op onze speciale aanbiedingen pagina.

Voor meer informatie: www.ladunedupilat-en.com

Dit vindt u ook leuk

arrow_back
arrow_forward