De Napoleontische stad La Roche sur Yon heet u van harte welkom: uw camping in het hart van de Vendée

image 1 / 2
Fermer
2 photos
Het weer van vandaag
17°
bewolkt
Luchtvochtigheid : 94 % · Wind : 17 km/h

Op een uur van La Rochelle en Nantes, halverwege tussen de prachtige stranden van de Vendée kust, het Parc Naturel Régional du Marais Poitevin en het Grand Parc du Puy du Fou, vind uw camping in het hart van La Vendée en bezoek La Roche sur Yon.

Bezoek La Roche sur Yon, de authentieke Napoleontische stad: modern en historisch tegelijk.

De vorm van de stad La Roche sur Yon, haar organisatie, haar imposante institutionele gebouwen zoals het stadhuis, de prefectuur, het hof of de kerk van Saint Louis, zijn evenveel bewijs van het civiele werk van het project van modernisering van Frankrijk door Napoleon die deze nieuwe stad gebouwd in 1804.

Vandaag, La Roche sur Yon onthult vele andere schatten. Laat u verrassen door deze vreemde mechanische dierentuin en geef leven aan de gelede dieren geïnstalleerd op de Place Napoléon, een leuke en originele ontdekking voor het hele gezin.

Bezoek het Italiaanse theater, ontdek de Nationale Studentenboerderij van de Vendée gewijd aan de paardensport, tril op het ritme van haar culturele evenementen dankzij de nationale scène van de "Grand'R" en een scène van de huidige muziek "Fuzz'Yon". En voor winkelliefhebbers of om de markt te veroveren: richting het commerciële centrum van Flanneries, de grootste van de Vendée, of de grote markt van Halles.

Oorspronkelijke, natuurlijke of historische bestemming: organiseer uw vakantie met familie of vrienden op onze campings in de Vendée rond La Roche sur Yon.

De campings in La Roche sur Yon verwelkomen u voor een weekend of een verblijf in het hart van de Vendée. De bocage vendéen of de Yon vallei zal verrukken liefhebbers van groene vakanties en outdoor-activiteiten: paardrijden, wandelen of fietsen. Ontdek het natuurgebied van Piquet, het Maison des Libellules, het Parc de Beautour, het Château en het Moulin Rambourg in Nesmy, en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud.

Boek uw accommodatie of kampeerplaats in de buurt van La Roche sur Yon in Aubigny, Loge Fougereuse, Saint Julien des Landes, Apremont, Chauché, Avrillé of Vairé. Op minder dan een uur rijden mag u de Cinéscénie en de grote shows van Puy du Fou aux Épesses niet missen en maakt u zich klaar voor een keizerlijke vakantie in de Vendée!

Raadpleeg onze speciale aanbiedingen...

Dit vindt u ook leuk

arrow_back
arrow_forward