Bezoek de Hermione in Rochefort, het legendarische fregat van La Fayette en vind uw camping in Charenre-Maritime

image 1 / 3
Fermer
3 photos
Het weer van vandaag
13°
bewolkt
Luchtvochtigheid : 86 % · Wind : 8 km/h

De "Freedom Frigate" bevindt zich in Rochefort, de officiële thuishaven en bakermat van zijn (re)bouw. Het bezoek van de Hermione en de Arsenal Maritime zal u het buitengewone epos van deze mythische boot doen herleven.

Waar is de Hermione? In het hart van de Arsenal van Rochefort, op een steenworp afstand van de Corderie Royale. Vind uw camping in de buurt van Rochefort, in Châtelaillon-Plage, Saint-Nazaire-sur-Charente, Surgères, Saint-Savinien of Saint-Sornin, en organiseer uw bezoek aan de Hermione. 

In 2015 werd de gekke weddenschap in 1997 van de Hermione La Fayette Association om het fregat van Hermione in Rochefort Maritime Arsenal opnieuw op te bouwen gehouden, met de lancering van het schip en het vertrek naar de Atlantische overtocht naar Boston, in de voetsporen van de reis van de Marquis de La Fayette.

De vereniging vierde haar 20ste verjaardag op 8 juli 2017, de gelegenheid om alle vrijwilligers, ambachtslieden, leden, gemeenschappen en het grote publiek bijeen te brengen om het epos van de Hermione te vieren zoals het zou moeten zijn en om de koers uit te zetten voor de volgende navigatie van het fregat "Voyage Hermione 2018, gratis reizen van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse Zee"

De Hermelien ligt in het hart van de Arsenal Maritime, maak van de gelegenheid gebruik om dit unieke erfgoed te ontdekken in de stad Rochefort, zijn omgeving en langs het estuarium van de Charente. 

Met zijn 65 meter lang, zijn drie masten, waarvan het hoogste 54 meter boven de kiel ligt, en zijn 2.200 m2 zeil, vindt de Hermione natuurlijk zijn plaats naast de Koninklijke Corderie en zijn 374 meter lang, een waar juweel van het oude 17de-eeuwse arsenaal.

Rondleidingen, tentoonstellingen, workshops, acrobatische cursussen op de masttop om in de huid van de gabiers of bemanningsleden te komen, Musée National de La Marine, Centre International de La Mer de La Corderie Royale... De Hermione en de Arsenal van Rochefort hebben voor u geen geheimen meer.

Rubriek voor uw volgende kampeervakantie met Campings.online! Kies uw camping in de buurt van Rochefort en ontdek de streek van het estuarium van La Charente, de typische pleinen, en ga aan boord voor een cruise naar Oléron en Fort Boyard.

Bekijk onze geweldige aanbiedingen op onze speciale aanbiedingen pagina.

Voor meer informatie: www.hermione.com

 

Dit vindt u ook leuk

arrow_back
arrow_forward