Remblai - Les Sables d'Olonne
La Chaume - Les Sables d'Olonne
Grande Plage - Les Sables d'Olonne

Les Sables d' Olonne, uw kampeervakantie aan zee in de Vendée

Het weer van vandaag
nuageux
14°
Luchtvochtigheid : 78 %
Wind : 45 km/h

Richting de Vendée en Les Sables d' Olonne, de vertrek- en aankomsthaven van de beroemde Vendée Globe. Kies uw camping aan zee tussen Brétignolles, Brem, Olonne en Jard sur Mer of Longeville.

Wilt u uw vakantie doorbrengen in de Vendée aan zee? Bestemming Les Sables d' Olonne, de badplaats bij uitstek!

Voor uw zomervakantie of een eenvoudig weekend heet Les Sables d' Olonne u welkom voor een verblijf onder het teken van de oceaan en de geneugten van de zee.

Iedereen heeft zijn eigen strand volgens zijn stemming en verlangens! Het "lange strand" van Les Sables d' Olonne voor rust en goede zeebaden, toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit! Het strand van Tanchet, beroemde surfplek, voor watersportliefhebbers. Of de stranden van Sauveterre en Les Granges voor een meer "natuur" ervaring.

De zee en de oceaan in al haar toestanden voor elk publiek: wandelingen en uitstapjes op zee, ontdekking van de vogels en kwelders van het Ile d' Olonne, landschappen van de grote getijden in het voor- en najaar, wandelingen langs de paden langs de wilde kust, tot aan de baai van Cayola.

Prieure St Nicolas - Les Sables d'Olonne
Vue sur le remblai - Les Sables d'Olonne

Boek uw camping op Les Sables d' Olonne, ontdek de vele facetten van de stad en verken de "Côte de Lumière".

Les Sables d' Olonne en omgeving hebben vele campings om u te verwelkomen, in stacaravan, chalet, cottage, tenthuis, in caravan of camper, maak uw keuze.
Ontdek het maritieme en havenerfgoed van Les Sables, wereldwijd bekend dankzij de Vendée Globe. De start van de volgende ronde-de-wereldwedstrijd is gepland voor zondag 8 november in 2020, de datum opslaan!

Wat te doen in en rond Les Sables d Olonne? Mis het Grand Parc du Puy du Fou gelegen in Les Épesses, 1 uur en een kwart van de kust. Andere uitstapjes met familie of vrienden: de veiling en de vissershaven, de Zoo des Sables, Les Salines (het zoute avonturenpark), een uitstapje naar Île d' Yeu, Le Grand Défi (in St Julien Des Landes) of Indian Forest (Moutiers Les Mauxfaits), avonturenparken op ongeveer een half uur rijden.

Wacht dus niet af op de volgende Vendée Globe in 2020, richting Les Sables d' Olonne voor een kampeervakantie rijk aan activiteiten en ontdekkingen.

Wij bieden u 50 campings Alle campings bekijken
Dit vindt u ook leuk