Abbaye de Maillezais vue aérienne 1
Abbaye de Maillezais 3 Vendée
Abbaye de Maillezais - Vendée - Vue aérienne

Abdij van Maillezais in de Vendée, de grootste historische site van het Poitevin van Marais

Het weer van vandaag
partiellement nuageux
18°
Luchtvochtigheid : 67 %
Wind : 11 km/h

De abdij van Maillezais, een integraal onderdeel van het erfgoed van de Vendée, is een essentieel bezoek om uw volgende familievakantie nieuw leven in te blazen!

Abdij van Maillezais, betreed de wereld van de monniken en legenden.

Een cultureel en natuurlijk uitstapje, vele activiteiten nemen u mee terug in de tijd in de Zuid-Vendée van 1 maart tot 11 november. Speels en veilig bezoek voor kinderen die leren terwijl ze plezier maken. Muzikale voorstellingen en heilige liederen, magische kerstdecoraties, Rabelaisiaanse literatuur... om de ogen en de geest te verbazen.

Dit architectonische juweel, dat in 1923 als historisch monument werd geklasseerd, is te bezoeken aan de weg Marais Poitevin. Het hele jaar door, in de rust van de plaats, zult u deelnemen aan de reconstitutie van een monastieke dag onderbroken door de grote personages en legenden te voorschijn komen uit het verleden om u te herontdekken de fascinerende scènes van hun leven. U wandelt tussen de verschillende gebouwen van dit gebouw en herleeft de geschiedenis van de Vendée alsof u er bent.

Abbaye de MAillezais - Vendée
Abbaye de Maillezais - Vendée

Rondom de abdij van Maillezais biedt de zoete natuur zich aan.

Ga aan boord voor een onvergetelijke tocht in een traditionele boot die geschud wordt door het geluid van het water. Voor wandelaars, profiteer van de wandelroute langs het groene Venetië om de lokale fauna en flora te bewonderen. Zal je de ervaring meenemen naar een picknick in de wildernis? Gebieden zijn tot uw beschikking, restaurants, winkels en campings. Alles is gepland om van dit uitstapje een prachtige herinnering te maken.

Andere culturele bezienswaardigheden in de Vendée. De Vendée, land van de geschiedenis, biedt vele klompjes met bezoeken doorspekt met entertainment en zomerspektakels. Na de prachtige Abdij van Maillezais, ontdek het Château de Tiffauges in de buurt van de Puy du Fou, de Prieuré de Grammont, de Haras de la Vendée in de stad van La Roche sur Yon, de Logis de la Chabotterie, de Abbaye de Nieul sur l'Autise, het Historial de la Vendée om uw verblijf te maken!

Wij bieden u 7 campings Alle campings bekijken
Dit vindt u ook leuk